Voidd is jarig!

frank | 11 mei 2012
headlines

Op zaterdag 12 mei pakt VOIDD uit met een all nighter ter ere van het vijfjarig bestaan. Zoals altijd is Studio 80 het strijdtoneel en met een keiharde verlenging van de sluitingstijd tot maar liefst negen uur ’s ochtends belooft het nu al een legendarische editie te worden. Dit keer worden H.O.S.H. en Liem van het populaire DIYNAMIC ingevlogen om samen met de Amsterdamse PRUNK de grote zaal van de 80 op zijn kop te zetten. In de achterzaal zullen de helden William Kouam Djoko, Jason Shae, Tim Hoeben, Bram Fidder, Job Jobse, Bert Jimmink en afterkoning Ille Bitch achter de draaitafels te vinden zijn.De populariteit van Solomun’s label kent inmiddels geen grenzen meer, overal waar de dj’s uit Hamburg verschijnen, staan er lange rijen voor de deur en ontploft de club op de kenmerkende deephouse sound met vaak zwoele vocalen. Studio 80 heeft inmiddels een bijzondere relatie met het Duitse label opgebouwd sinds Voidd in 2008 Solomun en Stimming voor het eerst naar Amsterdam haalde. Dit keer is het de beurt aan H.O.S.H, die al sinds het ontstaan van Diynamic betrokken is bij het label en verschillende hits scoorde met o.a. Steppenwolf (2007), My Shadow – samen met Stimming (2011) en natuurlijk Finally Mine afkomstig van zijn album “Connecting The Dots”, dat in 2010 uitkwam.

Naast H.O.S.H. zal ook nieuwkomer Liem voor het eerst zijn opwachting maken in Amsterdam. Deze jonge Duitser staat dit jaar voor het eerst echt in de spotlights en maakt tevens deel uit van de Diynamic crew die dit jaar een residentie op Ibiza heeft. De club zal op deze zaterdag warm gedraaid worden door PRUNK, die druk bezig is met een opmars in de Amsterdamse scene en bovendien een aantal vette releases in de planning heeft staan. Maar dat is nog niet alles…speciaal voor de verjaardag van Voidd neemt H.O.S.H. ook zangeres MALONDA mee naar Amsterdam, die gedurende zijn vier uur durende set enkele malen live zal optreden. Malonda werd afgelopen jaar in één klap bekend door haar fantastische vocalen op de succesvolle Life Is Music Is Life EP van H.O.S.H, die in februari van dit jaar de internationale deephouse charts domineerde.

In de tweede zaal staan tijdens deze nacht stuk voor stuk Voidd favorieten geprogrammeerd, die back to back hun kunsten gaan vertonen. De spits wordt afgebeten door WKND resident Tim Hoeben en Trouw afgevaardigde Job Jobse. Daarna zullen Bram Fidder (Voidd) en Bert Jimmink (Linke Soep) het stokje overnemen, om deze vervolgens geheel in stijl door te geven aan onze eigen house freaks William Kouam Djoko & Jason Shae. Als kers op de taart zal Ille Bitch deze verjaardag vanaf 07:00 uur afsluiten met een onvervalste afterhour set zoals we die in de beste traditie van hem gewend zijn.

Naast deze all star line-up zal er ter ere van het vijfjarig bestaan ook worden uitgepakt met extra licht, aankleding en een hoop andere spielerei om iedereen tot vroeg in de ochtend op niveau te houden. Kortom een echte partymarathon waarbij de tijd tot zondagmorgen kan worden vergeten. Koop je kaartje in de voorverkoop om wachten aan de deur te voorkomen.

VOIDD 5 YEARS
Zaterdag 12 mei, Studio 80, Amsterdam
Line-up: H.O.S.H. + Malonda live (DE), Liem (DE), Prunk, William Kouam Djoko, Jason Shae, Ille Bitch, Bram Fidder, Tim Hoeben, Job Jobse, Bert Jimmink
Tickets: www.studio-80.nl/tickets www.facebook.com/studio80
Presale €13 | Doorsale €15 | GraagGezieneGasten €13 | Afterhour €10 (vanaf 05:00)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws