Oranjehaven: voetbal & feest

frank | 8 juni 2012
headlinesAanstaande zaterdag 9 juni gaat de Oranje Haven van start. Een primeur voor Amsterdam, want niet eerder konden Oranjefans terecht op een drijvende locatie op het Amsterdamse water om gezamenlijk de poulewedstrijden van het Nederlands elftal te bekijken. Met uitzicht op het centrum van Amsterdam, worden in de Undercurrent de wedstrijden op een groot scherm vertoond. Bezoekers kunnen de haven bereiken zowel over water als over land.


De Oranje Haven is een nieuw concept van The Floating Company, tevens organisator van succesvolle waterevenementen zoals Cruise and Dance en Jazz at the lake, en Undercurrent. “De Oranje Haven is een uniek EK evenement voor Oranjesupporters die houden van een feestje en het leuk vinden om samen met vrienden in oranjesfeer de wedstrijden te bekijken. Alle ingrediënten voor een topfeestje zijn aanwezig”, aldus Martijn Berkman, medeorganisator van de Oranje Haven.

De Oranje Haven bevindt zich in Amsterdam Noord op de locatie van de Undercurrent aan de TT Vasumweg naast de NDSM werf. De haven heeft een groot scherm van 6 bij 3,5 meter waarop de wedstrijden te zien zijn. Daarnaast is de locatie voorzien van alle benodigde faciliteiten zoals voldoende ruimte om boten aan te meren, een hapje, een drankje, muzikaal entertainment. De entree is gratis, en bij mooi weer vertrekt bij elke wedstrijd van Oranje de Oranje Vloot vanuit de binnenstad naar de Oranje Haven.

Wie verzekerd wil zijn van een zitplaats kan een biertafel reserveren à €90,- per tafel, welke plaats biedt voor circa 10 personen. Het bedrag is inclusief een welkomstdrankje voor de hele tafel. In totaal zijn er slechts 20 tafels beschikbaar, dus reserveer tijdig via Facebook.

Op dit moment zijn de voorbereidingen in volle gang om de locatie om te toveren naar oranjesferen. Meer informatie over het evenement, vervoer en reserveringen van tafels ga naar de facebookpagina Vanaf woensdag zijn de residents 2 Man 1 Paardenkop erbij om 13 en 17 juni knallend af te sluiten!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws