Lakedance

Jesse | 10 juli 2012
headlines

Op 11 augustus 2012 zal Aquabest zich weer vormen tot een prachtig en fabelachtig festivalterrein tijdens de 2de editie van Lakedance dit jaar.

Ook deze editie heeft Lakedance weer een hoogstaand muzikaal team weten samen te stellen. Niemand minder dan de Bingo Players en Bassjackers laten je de ‘bass’ tot in de tenen voelen. Ook Quintino en het trio Shermanology komen langs. Verder maken Franky Rizardo, JoeySuki en Jaz von D de spetterende line up van de main stage compleet. De altijd druk bezochte en intieme Defected In The House stage zal ook deze editie worden gehost door het Londense label. Sandy Rivera en Chocolate Puma zullen het sterrenteam aanvoeren dat verder bestaat uit 2000 And One, Rae, Sam Divine en het duo Roul & Doors.

sandy rivera

De Minimum stage keert de komende editie van Lakedance terug in een geheel nieuw jasje. Vergeet de tent en maak plaats voor een nieuwe creatieve invulling. Onder andere Secret Cinema en Steve Rachmad laten komende editie weer de vetste en donkerste beats uit de speakers klinken. De line up wordt verder ingevuld met energieke optredens van De Man Zonder Schaduw, Juan Sanchez, Mike Ravelli en Lustige Lola & Weltschmerz.

Mensroom zal ook deze editie weer aanwezig zijn met een eigen intieme stage en acts als Southern Housepitality, Willem at Work, Bace, Steven van den Brink en T.M.F. Dit jaar introduceert Mensroom iets compleet nieuws; de Mensroom DJ Contest. Regionale dj’s krijgen de kans zich te bewijzen en een plekje te veroveren in de line up van de Mensroom stage. De winnaar van de dj contest krijgt de eer om prime-time te draaien op de Mensroom stage. Wil jij meedoen? Kijk dan op www.mensroom.nl voor meer informatie. Kaarten kosten 35 euro ex fee in de voorverkoop.

Check ook www.lakedance.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws