LET

Jesse | 20 november 2012
headlines

LET nodigt Surgeon, Eric Cloutier en Viktor Palmer uit voor vijfde rave op zaterdag 24 november in Amsterdam.

Wie jubileert, trakteert. Voor nummertje vijf nodigen Les Enfants Terribles volgende week zaterdag 24 november niemand minder dan Surgeon uit om hun tweede verjaardag groots te vieren. LET #5 staat voor de deur en dat zul je weten. Van 22.00 tot 07.00u kun je los op de meest fijne zweeftechno in een met Funktion One gevulde akoestisch perfecte studio. Het feest vindt plaats in de Amsterdam Studio's.

surgeon

Les Enfants Terribles organiseren warme, fijne en altijd gezellige feesten in Amsterdam. Dan weer techno, dan weer house en altijd voorzien van een soulful gevoel. Met vijf a zes avonden per jaar in TrouwAmsterdam, twee producties op andere locaties en Wave Festival als outdoor event zijn Les Enfants Terribles die frisse wind zijn die door de scene waait. Geen fratsen: alleen kwalitatieve muziek, gecombineerd met typische gezelligheid. Altijd topgeluid, altijd internationale line-ups en altijd op fijne locaties.

Na het knusse tussendoortje in augustus gaat LET dit keer weer voor een onvervalste rave. Voor deze verjaardagseditie wordt het kamp opgeslagen in de Amsterdam Studio's in Oost, alwaar een akoestisch perfecte zwarte doos zal worden omgetoverd tot een met Funktion One gevulde technotempel. De andere dj's in de line-up zijn Eric Cloutier - bekend van de beruchte Bunker feesten in New York - en Amsterdams talent Viktor Palmer (Imprint). Zij zullen jullie negen uur lang meenemen op een muzikale reis die zijn weerga niet zal kennen. Vanzelfsprekend is deze fijne line-up niet compleet zonder Trouw-resident en naamgever van het collectief, Jean Pierre Enfant. Met Surgeon wordt een absolute baas binnengehaald die al sinds 1991 technoliefhebbers over de hele wereld los laat gaan. Kaarten kosten 15 euro ex fee in de voorverkoop.

Voor meer informatie kijk je op www.lesenfantsterriblesamsterdam.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws