Disco Biscuits

Jesse | 29 november 2012
headlines

Disco Biscuits brengt op vrijdag 14 december wederom een paar grote namen naar het Patronaat in Haarlem, met onder meer Congorock.

De helden van Baskerville nodigen dit jaar nog één keer de tofste namen uit voor Disco Biscuits. De line-up van de december editie bestaat naast Baskerville uit de internationale topper Congorock, het BNR TRAX paradepaardje: Gunrose en de Nederlandse knallers Nobody Beats The Drum.

congorock

Congorock veroverde in slecht twee jaar het wereldtoneel. Nadat zijn electro beuker 'Babylon' in 2010 op elke straathoek en in dj-sets wereldwijd te horen was begon zijn ster te rijzen. Toen hij de wereldhit 'One' van de Swedish House Mafia mocht remixen was hij echt niet meer uit de internationale dj-scene weg te denken. De afgelopen zomer heeft Congorock op diverse festivals laten zien dat hij niet alleen een goede producer is maar ook geniale dj. Nu is het tijd voor Congorock om Patronaat om te toveren tot een kolkende feestmassa.

De Portugese clubheld Gunrose zal ook de reis naar Disco Biscuits maken. Toen Gunrose naast zijn legendarische DSIDE avonden begon met produceren duurde het niet lang meer voordat hij werd opgemerkt door de electro legende: Boys Noize. Nu heeft Gunrose net als Baskerville een plaat uit op het Boys Noize label BNR TRAX en er zullen nog vele volgen. Nobody Beats The Drum zal tenslotte met hun combinatie van hiphop, electro, breaks het publiek opzwepen tot een zwetend gekkenhuis. Kaarten kosten 12,50 euro aan de deur.

Check ook www.patronaat.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws