Warmte en sexy DJ's bij Escape in februari

frank | 30 januari 2013
headlines

De sneeuw is gesmolten, het wordt weer warmer én der hangt liefde in de lucht. Daarom organiseert Escape een speciale Valentijnsparty op vrijdag 15 februari met een ‘all female line up’: Femmes de Valentine! Ook bij Brainwash kan er deze maand volop geflirt worden, zo komen o.a. Dirtcaps en Gregor Salto de warme grooves verzorgen en is er 23 februari weer een extra lange en extra sexy Brainwash XXL. 

Houseclassics met Raymundo
DJ Raymundo, Escape en Brainwash resident, heeft twee hele dikke houseclassics mixen gemaakt. Even terug in de tijd toen house net ontstond. Check ze hier:
https://soundcloud.com/djraymundo/dj-raymundo-testament-of
https://soundcloud.com/djraymundo/dj-raymundo-testament-of-2

Brainwash
Amsterdam’s meest populaire zaterdagavond heeft in februari een sexy line up voor je klaar staan. Zaterdag 2 februari heeft Raymundo Dirtcaps uitgenodigd. Samen met Saxy Mr S op de sax en MC Choral wordt het een hete avond! Danney Canova dropt deze avond de urban en eclectic sound in Escape deLux. Zaterdag 9 februari neemt Raymundo het zoals elke maand op tegen Frederik Abas. Alleen zijn deze heren al steengoed maar zet ze back2back en de vonken springen er vanaf! Miss Bunty en Saxy Mr S zijn erbij om ze in toom te houden en Wurtz rockt Escape deLux.Zaterdag 16 februari is Gregor Salto te gast en dan weet je hoe laat het is: latin & house in de mix! Raymundo, MC Vika Kova en Danney Canova maken het zomerse plaatje compleet. Op zaterdag 23 februari neemt het Escape team afscheid van Sas, de productiemanager die naar warmere oorden vertrekt! Raymundo, Paul Sparkes, Costar en Danney luiden haar uit, samen met VJ Joury die wekelijks voor de lights, effects en visuals zorgt. Vanaf 04.00 start de Brainwash XXL afterparty met o.a. Robert Feelgood, Frederik Abas en MC Pryme die tot vroeg in de ochtend door zal gaan!

Femmes de Valentine
Het wordt weer warmer en der hangt liefde in de lucht. Daarom organiseert Escape een speciale Valentijnsparty op vrijdag 15 februari met een ‘all female line up’: Femmes de Valentine! Fem-K, Gia Mellish, Miss Sugaware, Mc Choral en lucky guy Costar on Sax zorgen voor de valentijnsvibe deze avond. Like www.facebook.com/escapeamsterdam en maak kans op vrijkaarten die in februari verloot worden!

3 jaar Reveal
Donderdag 31 januari viert Reveal haar driejarig bestaan! Al drie jaar lang is Reveal dé studentenavond van Amsterdam en met Yellow Claw, Marc Benjamin, alle Reveal residents, The Fabulous Reveal Angels en VJ Joury wordt het een spektakel! Studenten gratis entree, check http://escape.nl/club.html?show=reveal voor alle informatie.

Diner & Dance
Start je avond relaxed met een Escape diner. Hier koop je combitickets voor een heerlijk avondje eten plus entree tot Escape: https://www.facebook.com/escapeamsterdam/app_153680921360383

Entree is op zaterdag vanaf 21 jaar en ouder. Op www.escape.nl, www.facebook.com/escapeamsterdam en http://twitter.com/escapeamsterdam vind je meer informatie over Brainwash, Reveal en Episode plus foto's, dj sets, filmpjes & line ups. Als je meer wilt dan een gewoon bezoek aan Escape en een eigen tafel in de VIP-ruimtes dan kun je een VIP arrangement boeken. Voor 300 euro (4 personen) of 400 euro (6 personen) krijg je dan versnelde entree middels de VIP ingang, een tafel voor respectievelijk vier of zes personen, een fles Champagne of een fles sterke drank naar keuze met acht softdrinks / vijf Red Bulls en een persoonlijke Escape bediende die de hele avond voor je zal zorgen.
VIP arrangementen eventueel met diner:
• VIP Main Stage (podium)
• VIP Main Floor (zaal), ook exclusief beschikbaar voor grotere groepen, neem contact op.
• VIP Top Floor (Escape deLux – eclectic).

Neem voor meer info contact op met vip@escape.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws