Metz on Sunday

Jesse | 19 februari 2013
headlines

Na een debuut op de zondag in Club Vie, maakt Metz on Sunday ook deel uit van de nieuwe programmering na de verbouwing en gaat van start met internationale top-dj.

Zoals misschien bekend, is Club Vie Rotterdam de gehele maand februari gesloten voor een massale verbouwing en dus zal Metz on Sunday hierna nog beter, mooier en meer unieker zijn. Omdat Metz on Sunday nu ook internationale allure en uitstraling heeft, opent het stoerste house feest op zondag 17 maart meteen met een internationale top act: Rae!

rae

Van Pacha Ibiza naar de Ministry of Sound in London, het is een kleine glimp in de agenda van deze toffe vrouwelijke artiest in hart en nieren. Rae, ook aangesloten bij het fameuze en wereldberoemde label Defected, heeft inmiddels haar sporen bij Metz on Sunday meer dan verdiend. Zo draaide deze wonderschone dame al eerder tijdens Metz met Koninginnenacht, afgelopen NYE in Hal 4.1 en sloot zij het strandseizoen met ons af in View, Rockanje. Zij heeft inmiddels al laten weten dat ze staat te popelen om weer een exclusieve Live PA & DJ set af te vuren op de dansvloer!

Op veler verzoek gaan de mannen Chris Rox en Jasper Clash opnieuw back 2 back de avond in stijl afsluiten. Omdat Metz on Sunday de naam 'The Real House Sunday Event' met veel trots met zich meedraagt, zal dit ook muzikaal de boventoon voeren. De warming up is in handen van het vertrouwde gezicht DJ Etienne en ook Diephuis zal opnieuw de rode loper uitleggen. MC Haits zal de avond hosten zoals alleen hij dat kan! Oude tijden herleven en dus is Metz weer op de vertrouwde tijd van 18.00 tot 01.00.

Check ook www.metzonsunday.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws