Dimitri from Paris 30 jaar in het vak

marcel | 7 augustus 2012
headlinesDimitri Yerasimos alias de in Turkije geboren, maar al jaren in Frankrijk residerende discohouse-held Dimitri from Paris, staat al bijna dertig jaar elk weekend achter de draaitafels. Een jubileum dat in samenwerking met Defected wordt gevierd met - hoe kan het ook anders - een compilatie ‘Back in the House’.

 
De discografie van Dimitri from Paris staat vol compilatiealbums, waarvan de meeste -vijf stuks tot nu toe - werden uitgebracht door het Britse feelgood-houselabel Defected. Eind augustus is nummer zes gepland, dat wederom een fijne disocdancer beloofd te worden.
 
Back in the House is geen verzamelaar vol houseclassics. Het ene schijfje, live opgenomen tijdens een feestje van Defected in Londen, bevat tracks van o.a. Soulclap, Playgroup, Sebastian Tellier en natuurlijk Dimitri from Paris himself. Het andere schijfje, een studiomix, bevat dan wel klassiekers, maar in een nieuw jasje gestoken, zoals ‘The House Music Anthem’ van Thomas Jefferson in de Terry Hunter remix en Dan Hartman’s ‘Relight my Fire’, geremixt door Dimitri from Paris.


Defected   
Dimitri from Paris 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws