Jong talent strijdt om plaats op Mysteryland 2015

Jonas van der Meiren | 8 april 2014
headlines


Draaien op Mysteryland is natuurlijk al retevet, maar wat als je nog geen achttien bent en dan al die kans krijgt? Toch is dat precies wat de winnaar van de talentenjacht 'Kunstbende' krijgt: een plekje in de programmering van dit legendarische festival.

Wie die winnaar is, wordt 3 mei bekendgemaakt. Eerst moeten de winnaars van de voorrondes zich nog bewijzen in de halve finale op 19 april.

Winnaars

Tijdens de halve finale van de Kunstbende op 19 april kiest de jury vier winnaars. Zij gaan door naar de landelijke finale op zaterdag 3 mei in de Melkweg. De jury bestaat uit Harmen Hemminga van Club Class Music Management, Jill Mathon van ID&T en dj Bram Fidder. Naast deze vier finaleplaatsen is er nog een vijfde plek over, die met een wildcard vervuld wordt. Wie die wildcard krijgt, ligt aan jou. Tot en met 24 april kun je stemmen op de favoriete jonge dj via de Facebookpagina van Mysteryland. Degene met de meeste stemmen wint de wildcard en mag alsnog naar de finale.

Partners

Mysteryland tovert met behulp van duizenden kunstenaars, creatieven, artiesten en feestvierders het Floriade-terrein elk jaar voor een dag om in een sprookjesachtig festival. Op deze dag is er een podium voor de allergrootste artiesten, maar ook jong talent is welkom. Om dit jonge talent te vinden is Mysteryland-partner van de Kunstbende in de categorie dj.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws