Line-up Electronic Family bekend

Nikki Veerbeek | 8 april 2014
events


Tranceliefhebbers kunnen zich weer opmaken voor een dikke editie van Electronic Family. ALDA Events heeft de line-up van het festival op 19 juli bekendgemaakt, als het grootste trancefestival ter wereld voor de vierde keer in het Amsterdamse Bos neerstrijkt.

Vorig jaar was een doorslaand succes te noemen, dus de verwachtingen zijn hooggespannen. Met namen als Armin van Buuren, Cosmic Gate with Emma Hewitt, Andrew Rayel en KhoMha is de kans klein dat de bezoekers teleurgesteld naar huis zullen gaan. ALDA Events heeft samen met Armada en Grotesque wederom ruimte gemaakt voor vier stages, waar fans van 12.00 tot 23.00 uur uit hun dak kunnen gaan.

Familystage

Op het kloppende hart van het festival, de Familystage, staan de absolute zwaargewichten. Met Andrew Rayel, Armin van Buuren, Cosmic Gate with Emma Hewitt, Jochen Miller, Marlo, Orjan Nilsen en Ruben de Ronde kunnen trance-liefhebbers een hele dag genieten van de beste dj's van dit moment.

Armada

Electronic Family 2014Op de Armada-stage brengen Andy Moor, David Gravell, ElSandro & Rodg, Jerome Isma-ae, KhoMha, Max Graham, Omnia, Protoculture, Shogun en Toby Hedges hun draaikunsten ten gehore.

Grotesque

Op het podium van Grotesque doen Bryan Kearney, Driftmoon, Giuseppe Ottaviani, John O’Callaghan, Mark Sixma, Photographer, RAM, Sied van Riel, Super8 & Tab en Susana precies waar ze goed in zijn: bezoekers de beste trance voorschotelen die ze zich maar kunnen wensen.

Global Grooves

Op de Global Grooves-stage wordt niet binnen genres gedacht. Met uiteenlopende artiesten als Allure, DiVasco, Fausto, Heatbeat, Marco V, Mark Sherry, Scot Project en MC Boogshe wordt hier dan ook volop de breedte opgezocht.

De kaartverkoop voor Electronic Family 2014 is inmiddels van start gegaan.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws