Partyoverzicht pasen: 17, 18 en 19 april

Nikki Veerbeek | 17 april 2014
headlines


De partyagenda is dit weekend ongewoon goed gevuld. Dat heeft uiteraard alles te maken met het vrolijke feit dat we door Tweede Paasdag maandag niet op kantoor hoeven te verschijnen. Een overzicht van de beste feestjes.

Rotterdamse raveRotterdamse Rave (donderdag)

Wie zo gelukkig is dat ´ie op donderdag al kan aftrappen met het weekend doet er goed aan een retourtje 010 te nemen. Hier kun je volgens de organisatie Rotterdams Raven met beats die te horen zijn tot aan de Erasmusbrug. Met een techno én een house area vol met headliners zit dat wel snor. De tiende verdieping van de Maassilo, Factory010, is waar van elf tot acht alle remmen los gaan.

paaspop-logo-2014Paaspop (vrijdag, zaterdag en zondag)

Festivalterrein De Molenheide in het Brabantse plaatsje Schijndel is wederom het toneel van Paaspop. Drie dagen, elf podia en een breed scala aan muziek en entertainment. EDM-helden als Yellow Claw, Shermanology en Vato Gonzalez offeren een weekend paaseitjes zoeken op voor een plaatsje achter de draaitafels, maar mocht je daar nou heel even schoon genoeg van hebben kun je ook best even gaan meeblèren op Guus Meeuwis. Het vertier komt in de vorm van theater, literatuur, straatartiesten en stand-upcomedy. 

Adam beyer en Joseph CapriatiAwakenings: ADAM & JOSEPH SPECIAL (vrijdag)

Awakenings is een begrip in de technowereld. Deze editie in de Gashouder in Amsterdam staat in het teken van de iconische Adam Beyer en Joseph Capriati, die een maar liefst zeven uur durende set gaan neerzetten. De line-up is aangevuld met de talentvolle Ida Engberg uit Zweden. De lucky bastards die een ticket wisten te bemachtingen hoeven niet bang te zijn dat ze vroeg thuis zijn, het feestje duurt namelijk tot acht uur ´s ochtends.

256149_regular_331864

Wonderland Festival (zaterdag)

Happy hardcore is alive and well! Recreatiegebied Strand Maaslanden in Appeltern wordt zaterdag weer opgevrolijkt door Wonderland Festival, een jaarlijks terugkerend event dat twee daagjes duurt en waar happy hardcore, early rave en hardstyle de dienst uitmaken. Van vier uur ´s middag tot één uur ´s nachts heb je onder andere de kans om Paul Elstak , Vince en Flamman & Abraxas aan het werk te zien.

HardshockHardshock Festival (zaterdag)

Op het Hardshock Festival op de Wijthemerplas  Zwolle mag het allemaal niet hard genoeg zijn. Het festival is geboren uit een passie voor alles wat met hardcore te maken heeft en je moet er van houden natuurlijk, maar als liefhebber kan je het eigenlijk niet missen. De vijf area´s barsten van de bekende namen uit de hardcore scene (zoals Partyraiser, Master of Noise en D-passion) en als we organisator High Energy Events mogen geloven wordt de mainstage een echte eyecatcher.

257957_original_329180Down Under Festival (zaterdag)

Eindhoven de gekste! Het razende populaire en strak uitverkochte Down Under festival gaat daar op de IJzerman Man zondag van twaalf tot tien uur goed los. Gerenommeerde housedj´s als Sidney Samson, Billy The Klit, Gregor Salto en Luciën Foort brengen hun muzikale kwaliteiten ten gehore, dus wij begrijpen wel waarom de kaartjes de deur uit vlogen.

REGI SMRegi Summer Madness Tour (zaterdag)

Als de naam Regi nog geen bellen doet rinkelen, doet Milk Inc. dat vast wel. De Vlaamse artiest vormde ooit de helft van dit welbekende duo en doet nu een Summer Madness Tour. De kickoff speelt zich aanstaande zondag van negen tot drie in het Dem Broomgaard in het Belgische Broechem af. Naast muzikale verrassingen hebben Regi en zijn crew zich helemaal uitgeleefd op het gebied van special effects en decor.

Sexed Up (zondag)1381216_736685199699441_1440265617_n

De Ghostriders, onder aanvoering van Dyna, herrijzen zondag in de Rotterdamse Maassilo met hun Sexed Up tour. Dit belooft een acht uur durende reis te worden waar de gebaande paden vooral vermeden worden. De uitgelezen kans om eens een keer op zondag tot het absolute gaatje te gaan.

Latin Lovers on the Beach (zondag)1922298_10152286506734570_1876007045_n

Als de weergoden een beetje goed gezind zijn bevat een strandfeestje alle ingrediënten voor geluk. Zon, zee, strand, een alcoholische versnapering en lekkere beats. Strandclub Danz in Hoek van Holland komt zondag met een speciale Paaseditie van Latin Lovers, met onder meer La Fuente en Stefan Vilijn.

owap-header-2014O.W.A.P. - The International All Star Acid Edition (zondag)

Op zondag is er wederom een party in de Gashouder die het vermelden waard is. O.W.A.P. - The International All Star Acid Edition wordt naar eigen zeggen knotsgek, met exclusieve classics uit de speakers, kleurrijke explosies van confetti en tirades van strobioscopen, laserstralen en rookwolken. Feestgangers met de meest hilarische of opvallende neon-outfit mogen zelfs een prijs mee naar huis nemen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws