Zwangere Britse vrouw wordt geweigerd bij club

Eveline Meijer | 15 augustus 2014
headlines


Gaan stappen als je zwanger bent is misschien niet de meest verstandige keuze, maar geweigerd worden bij de deur gaat ook weer heel ver. Het gebeurde de 28-jarige Abby Ashcroft uit Engeland bij Club Liv meldt de Daily Mail. De reden? Ze had platte schoenen aan.

Je komt er niet in

Stel je voor, je bent acht maanden zwanger en je mag niet mee stappen met het vrijgezellenfeest van een vriendin. Abby Ashcroft en haar vriendinnen overkwam dit. Abby ging naar Club Liv in Manchester, maar mocht er niet in. De Britse had platte schoenen aan en van de club moest ze perse hakken aan. Helaas, Abby kan geen hakken meer aan. Haar buik is te dik geworden, dus dunne naaldhakken zouden haar niet houden. De vrouwelijke portier reageerde daarop: 'Gelukkig kon ik nog wel hakken dragen toen ik zwanger was. Je komt er niet in.'

Klacht

Abby was hier uiteraard niet blij mee. 'Ik barstte in huilen uit, ik kon het niet helpen. Ik ben geen emotioneel persoon, maar dit vond ik choquerend. We waren allemaal nuchter en leuk gekleed. Het sloeg nergens op.’ Abby gaat in ieder geval een klacht indienen bij de eigenaar van de club.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws