Stage Clublife EDM Magazine: PR & Marketing

| 27 oktober 2014
headlines


Studeer je Marketing/Pr of Communicatie en wil je stage lopen bij het tofste platform op gebied van dance en edm? Wij hebben per direct (nog) 2 stageplekken beschikbaar. Grijp je kans en laat ons weten waarom jij hier bij ons stage moet lopen. Waarom moeten we juist jou toelaten in de wereld van dance en edm?

Clublife EDM is hét platform op gebied van edm. Via onze social media-kanalen, het magazine en de website houden wij alles in de gaten. Jij gaat daar onderdeel van uitmaken, dat betekent dat er hele vette dingen voorbij gaan komen.

Wat ga je doen bij ons? Dat ligt natuurlijk een beetje aan je stageopdracht, maar het zal neerkomen op: Samen met ons Marketing & PR-team ga jij hele vette acties bedenken, uiteraard gebruik je daar al onze social media-kanalen en onze websites voor. Het onderhouden en bijhouden van Facebook en Twitter is natuurlijk part of the job! Je kijkt naar de uitbreiding van onze huidige samenwerkingen en helpt mee met het opzetten van evenementen.

Social media zijn een belangrijk onderdeel, je stelt samen met de afdeling Marketing & PR een plan op met doelstellingen en zorgt voor de rapportages. Daarnaast is het belangrijk dat je weet wat er speelt in de wereld van dance en edm, je hebt daar affiniteit mee. Je werkt samen met onze redactie om te kijken naar de beste content, planning en dus het juiste moment van het plaatsen van die content via de juiste kanalen.
Als er beurzen, feesten of festivals zijn ben jij “eventueel” van de partij.

Wat verwachten wij van jou?
- Ook in het weekend draait Clublife EDM door (winacties, feesten etc.), dus ook dan moet je klaar kunnen staan
- Jouw ABN (schrijven en spreken) is van een hoog niveau
- Je studeert Marketing/PR, Communicatie of een soortgelijke opleiding, minimaal op HBO-niveau
- Je hebt een goede neus voor social media, de doelgroep, je schrijft goed en snel en je hebt verstand van zaken
- Je hebt geen negen-tot-vijf-mentaliteit en bent niet iemand die de kantjes ervan af loopt

Wat bieden we:
- Een hele vette stage, je zit bovenop de bron van Nederlands grootste export product (dance en edm)
- Een jong en dynamisch team
- Professionele begeleiding
- Stagevergoeding

Interesse :
We ontvangen graag je cv en motivatiebrief bij voorkeur per e-mail op tim@clipboard-publishing.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tim Beemer tel. 015-7600708. Ons postadres is Clipboard Publishing, Delftweg 147, 2289 BD Rijswijk.

Acquisitie naar aanleiding van deze stageplek wordt niet op prijs gesteld.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws