Wat vind jij van Clublife Magazine en Facebook?

Lucas Boon | 17 april 2015
headlines


Bij Clublife Magazine kun je terecht voor het laatste nieuws, interviews, reviews - als het ook maar iets met edm of dance te maken hebben, dan schrijven wij erover. Maar ook voor winacties, meet & greets en prijsvragen ben je bij ons aan het juiste adres. Om dit alles onder de aandacht te brengen 'pushen' we onze content regelmatig via onze diverse sociale kanalen, waaronder uiteraard Facebook.

Onze marketing/pr-stagiair Nena Verhoef is bezig met een interessant onderzoek. Nena wil graag weten hoe onze Facebook-pagina geoptimaliseerd kan worden naar de wensen van onze lezers; jullie dus! Wat vinden de lezers het leukst om te lezen, welke informatie ontvangen ze graag, wat zijn nu eigenlijk precies de onderwerpen die de lezers het liefste terug zien?

Nena: ‘Door middel van een aantal interviews ben ik er achter gekomen dat edm fans om de volgende redenen gebruik maken van Facebook: sociale behoeftes en behoefte aan informatie en aan entertainment. Vanuit die drie uitgangspunten wil ik verder kijken welke onderwerpen binnen de edm scene deze behoeften vervullen. Daarom wil ik vragen of jullie mijn enquête willen invullen om hier zo een duidelijk beeld over te schetsen! Het kost maar vijf minuutjes van je tijd en onder alle deelnemers worden gesigneerde shirts en magazines verloot!’

Het onderzoek vind je via deze link. Alvast bedankt voor je deelname!

 

Overigens zijn we bij Clublife Magazine per direct op zoek naar een redactie stagiair! Hou jij van schrijven en weet je alles van edm? Overtuig ons!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws