Manager David Guetta overleden

Mark Hofman | 22 september 2015
headlines


Afgelopen zondag (20 september) werd er bekend gemaakt dat Alan Green, voormalig productiemanager van Cream en huidige manager van David Guetta, is overleden in zijn slaap. De oorzaak van zijn overlijden is nog niet bekend.

Green werd erg gerespecteerd door mensen uit de scene door zijn taak als manager van David Guetta maar ook doordat hij zeven jaar de productie geleid heeft van Liverpool's bekende club Cream. Ook heeft de manager een tour gedaan met Sasha en Carl Cox en is hij belangrijk geweest voor het festival Creamfields. Alan Green was ook een uitgesproken activist voor epilepsie, een aandoening die Green zelf tien jaar lang heeft gehad. Hij wilde aandacht schenken aan de aandoening en de vooroordelen die eraan verbonden zijn verbreken.

De dood van Alan Green is een shock voor de mensen in de scene. David Guetta plaatste een sombere tweet over het verlies van zijn manager. Hij bedankt hem voor al het werk dat hij gedaan heeft. Dj Sneak heeft op Facebook het volgende gezegd:

 “Always helpful in any situation, he spent time making sure people’s travels and life were good to continue on any tour.”

Alan Green is 46 jaar geworden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws