Check de vetste platen uit de House Top 1000 van Fresh FM

Eveline Meijer | 23 september 2015
headlines


Een half jaar geleden zond Fresh FM de House Top 1000 uit, wat neerkomt op 83 uur aan radioplezier. Er is natuurlijk niemand die alles hiervan heeft kunnen beluisteren. Maar niet getreurd: op zondag 4 oktober komen een aantal van deze hoogtepunten nog een keer langs op Fresh FM. Van twaalf uur 's nachts tot zes uur 's avonds krijg je de vetste platen uit het house-genre te horen.

'Het is natuurlijk fysiek onmogelijk om alle 83 uur te luisteren, al hebben we ieder jaar een aantal fanatici dat zich dat voornemen', zegt Coen Bom, initiator van de House Top 1000. 'Tijdens de uitzending van 4 oktober ligt er wat extra nadruk op de platen die op incourante uren werden uitgezonden. Verder is het natuurlijk vooral een heerlijke terugblik, met leuke en opvallende fragmenten.' Achttien uur aan house-muziek is nog steeds veel, maar wel beter te doen. De echte fans weten natuurlijk wat zij op 4 oktober aan het doen zijn: om twaalf uur 's nachts naast de radio zitten! Dat tijdstip is overigens bewust gekozen:'Veel luisteraars vinden de nachten van de House Top 1000 extra speciaal. We willen de luisteraars die nacht-ervaring niet onthouden. House-muziek klinkt natuurlijk ook het allerlekkerst in de nacht, laten we eerlijk zijn.'

Elk jaar weer

Het is overigens niet voor het eerst dat de House Top 1000 wordt uitgezonden, dit doet Fresh FM ieder jaar weer. De lijst wordt samengesteld door middel van stemmen van het publiek en dat aantal groeit ieder jaar opnieuw. De Top 1000 van dit jaar werd samengesteld dankzij meer dan 250 duizend stemmen! Maar niet alleen kun je genieten van vette tracks, ook zijn er grote gast-presentatoren te horen. Afgelopen jaar schoven onder meer Dennis Ruyer, Giel Beelen, Wessel van Diepen, Robin Albers en Armin van Buuren aan.

House Top 1000 op Fresh FM

Wat: Hoogtepunten uit de House Top 1000 van 2015
Wanneer: zondag 4 oktober 2015
Waar te horen: Fresh FM
Tijd: 00:00 - 18:00
Voor meer informatie kijk je op de website van Fresh FM!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws