Zeg hallo tegen 'Spinnin' Premium'

Mark Hofman | 29 oktober 2015
headlines


Spinnin' Records lijkt zich volledig te houden aan hun eigen motto: 'If you can't beat em, join em.' Het gigantische label richt zich in dit geval op het streamen van muziek. Spotify, Pandora en Apple Music kunnen gaan uitkijken, er komt namelijk een nieuwe concurrent bij.

Spinnin' mag dan wel het invloedrijkste label zijn op het gebied van dance, maar zelfs de sterksten lijken zwak op het gebied van muziek-streaming. Veel labels hebben last van de strijd tussen de services en daarom gaat Spinnin' het gewoon lekker zelf doen.

Spinnin' Records introduceert hun eigen variant van een 'freemium' service en krijgt de zeer toepasselijke naam 'Spinnin' Premium'. De service van het label geeft fans twee weken de tijd om de laatste 'Spinnin' Premium' releases gratis te downloaden, het enige wat je hiervoor hoeft te doen is registeren met je persoonlijke e-mailadres. Gebruikers van de service kunnen vervolgens altijd en overal bij hun gratis downloads. Op die manier probeert Spinnin' zich, op het gebied van streaming, staande te houden.

Er is nog niet heel veel meer bekend over de service, maar zoals gewoonlijk houden we jullie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws