Electronation NYE editie

Partyscene Redactie | 28 december 2011
headlines

Weet je nog niet wat je met Oud & Nieuw gaat doen en willen al je vrienden ergens anders heen? Hak dan nu de knoop door en koop met z'n allen kaarten voor de eerste Sugar Factory 'Electronation NYE' editie: het knallende NYE Silver Disco! Disco, Italo, dansen en sjansen tot je erbij neervalt! De alom bekende organisatie presenteert dit keer een luchtige en zeer blije versie van hun beruchte technofeesten. Electronation goes Disco!
silver disco
In 2003 begon de techno organisatie Electronation met hun feesten in Sugar Factory. Na 7 jaar valt Oud & Nieuw eindelijk op een zaterdag, de vaste dag van de Electronation feesten. Op 31 december trekt dan ook een mengelmoes van fans van het eerste uur en nieuwe bezoekers naar Sugar Factory om het dak eraf te laten knallen.

En op welke muziek kan je beter een feestje bouwen dan dikke vette dance disco, moeten de jongens van Electronation hebben gedacht. Op NYE trekt de organisatie een heel blik aan dj's open die de voeten van de vloer kunnen krijgen. Van Italo tot Hi Energy, Funk, NU, Post & Cosmic disco, allerlei oude en nieuwe vormen van disco en disco georiënteerde tracks worden van stal gehaald. Maar kan je ook genieten van disco klassiekers en de welbekende meezingers. Verwacht dus alles, van Donna Summer tot I-F via Tensnake terug naar The Magician. Moeilijk om nuchter te blijven in dit sfeertje!

Sugar Factory staat bekend als gezellige huiskamer voor allerlei soorten kwaliteitsmuziek, maar ook voor fun en expressie. Voor deze speciale editie wordt het Nachttheater omgetoverd tot een hemel van zilveren discoheerlijkheid. Zilver en glitter zijn ook de rode draad in de dresscode. Dus haal je meest glitzy kleding uit de kast en knal in onbezorgde discovibe het nieuwe jaar in!

Klik snel op www.sugarfactory.nl voor kaarten!

Line-up: Terry Toner, Sebastian Sleebos, Claire & Sheila Hill, Sud & Max Coppens, Jop & Jordi, Lopoll & Radiosus, Brado Gersato, Ghrythm, Epic & Ginger, Mind One & Freddie Lucas, Matt & Menko, Rooiecol & dj Beha & Mc Slip.

Dresscode: Glitter, glitter & glitter with a dash of disco delight!

Entree: €35 voorverkoop via www.sugarfactory.nl en Ticketscript

Aanbevolen voor jou:
Mobile review: OnePlus 5T is het beste androidtoestel van...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws