3E editie Fucques Les Balles in Paradiso

Partyscene Redactie | 21 december 2000
headlinesFucques Les Balles, georganiseerd door Erwin Olaf en Speedfreax, is een van die feesten waarover het in de scene al weken van tevoren gonst. Kaarten zijn doorgaans heel snel uitverkocht en wie dan nog een toegangsbewijs wil bemachtigen moet het even geheime als ridicule wachtwoord kennen en inspreken op een nog geheimer telefoonnummer. Wat is de succesformule?

Ten eerste is natuurlijk het samenwerkingsverband Speedfreax-Erwin Olaf bij voorbaat succesvol. Erwin Olaf en Joost van Bellen zijn al heel lang ‘party-maatjes’ en staan samen garant voor ontzettend veel leuke connecties en relaties in de scene. Het publiek waarop gemikt wordt, bestaat dan ook uit drie hoofdmoten, volgens Shirley den Hartog van Studio Erwin Olaf: vrienden van Joost en Erwin die uit heel het land speciaal voor dit feest overkomen, Speedfreax gangers en natuurlijk de Amsterdamse gayscene waarin dit een van de populairste feesten van het jaar is.

Een ook niet onbelangrijke bijdrage aan de succesformule is de totaal ongedwongen atmosfeer waarin zowel bekend als onbekend publiek helemaal los kan gaan. Want: absolutely no press allowed! Shirley: “bekende types voelen zich zo minder bekeken en kunnen ook eens lekker uit hun dak gaan”.
Behalve de dresscode is er geen deurbeleid. Dat levert een spontaan en gemengd publiek op. Wie houdt van gekke acts en lekkere muziek is op Fucques Les Balles op het goede adres. Op het programma staan onder andere optredens van Arjan Ederveen, Kim Holland, Corps di Majoretti Transgenderetti, Duck Jetten en Les Elefants du Chambre o.l.v. Dusty. De muziek wordt verzorgd door o.a. van Bellen, EDC (test lab), The Discotwins, Quinten de Rozario & miss Jessie K. en de heren van Alcapulco nights.
Place to be: Paradiso. Date: 27 december.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws