Brainstorm Invites...

Partyscene Redactie | 1 december 2011
headlines

Brainstorm invites Pig & Dan en Lutzenkirchen op zaterdag 3 december in Dinxperlo.

Het Duitse Brainstorm Events pakt op zaterdag 3 december roots uit, wederom in de Achterhoek Arena te Dinxperlo. Een drie uurs set van techno grootheden Pig & Dan uit Spanje en daarnaast een anderhalf uur durend live optreden van Lützenkirchen. Het Spaanse act Pig & Dan is een geweldige act en heeft zelf al aangegeven enorm uit te kijken naar deze gig. Deze dj's van Sven Väth's Cocoon label stonden nog niet zo heel vaak in Nederland. De twee heren hebben ook al verschillende releases op hun naam staan op grote labels als Cocoon, Balushi & Yoshitoshi. Het beloofd dus een set te worden om naar uit te kijken!

lutzenkirchen

Bij Lützenkirchen denkt iedereen aan zijn mega hit 3 Tage Wach maar deze Duitser heeft meer in huis. Een goed moment om dit dus te beluisteren tijdens zijn 90 minuten durende live performence. Zijn tracks brengt hij uit op labels als Great Stuff & Umek's 1605 Music. Deze zomer stond hij oa geboekt op het Duitse Nature One festival. Deze artiesten worden bij gestaan door dj en organisator Joe Antek en door achterhoeker Roel Salemink.

De tweede zaal wordt gehost door het label van Roel Salemink: Roasted Recordings. Hierin staan diverse artiesten waarvan je zeker veel kunt verwachten. Enkele namen hier zijn Microvibez, Audiowomb, Marc van Doorn. De deuren openen deze avond om 22.00 en de eindtijd is 05.00 uur. De kaarten kosten €13,00 en worden alleen aan de deur verkocht. De vorige eerste editie werd goed bezocht en ga er maar vanuit dat dit alleen maar beter wordt. Kaarten kosten 13 euro in de voorverkoop.

Meer info ook op www.crutch.de.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws