Ferry Corsten app

Partyscene Redactie | 29 november 2011
headlines

Ferry Corsten heeft voor zijn jubileum een speciale 20 Years megamix uitgebracht als App.

Ferry Corsten heeft ter ere van zijn 20 jarig jubileum als producer een speciale megamix gemaakt, die uitsluitend wordt uitgebracht als App. Hij is hiermee de eerste artiest wereldwijd die een nieuw album op deze manier aanbiedt. De App bestaat daarnaast uit een volledige discografie en uniek beeldmateriaal van de afgelopen twintig jaar. De Ferry Corsten 20 Years App is voor slechts € 4,99 verkrijgbaar in de App Store.

ferry corsten

De App bevat een ruim één uur durende mix van 34 van Ferry Corsten’s beste tracks van de afgelopen twintig jaar. Niet alleen tracks onder zijn eigen naam, maar ook die onder zijn projectnamen System F en Gouryella zijn erin opgenomen. Naast de megamix bevat de App een fotomorph met foto’s van Ferry Corsten door de jaren heen, beeldmateriaal van zijn muzikale leven, dance feesten, zijn werk in de studio en afbeeldingen van zijn albums met de bijbehorende tracklists. De App bevat een link naar iTunes om het betreffende album of nummer direct aan te schaffen.

Ferry Corsten over zijn app: “Time flies when you are having fun! De afgelopen 20 jaar zijn omgevlogen en ik kijk uit naar de volgende 20 jaar. Ik hoop dat jullie net zo van de App genieten als ik heb gedaan tijdens het maken er van. Ik wil iedereen bedanken voor de support. Zonder jullie zou ik niet zijn waar ik nu ben.”

Kijk voor meer info op www.ferrycorsten.com/20.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws