Green Velvet op Rauw

Partyscene Redactie | 22 november 2011
headlines

Green Velvet komt voor twee optredens naar Nederland. Hij staat op 9 en 10 december op Rauw.

De legendarische DJ en producer Green Velvet komt voor twee optredens naar Rauw en zal op beide locaties extra lange sets draaien. Door familie omstandigheden konden zijn optredens in oktober niet door gaan, maar wat in het vat zit verzuurt niet! Dat geldt dubbel en dwars voor Green Velvet, die het uitgaans publiek nog altijd weet te verassen. Het belooft een legendarisch Rauw december weekend te gaan worden! Het feest vindt vrijdag 9 december plaats in Trouw in Amsterdam en op zaterdag 10 december in Tivoli in Utrecht.

green velvet

Green Velvet werd in 1967 geboren in Chicago als Curtis Jones, en werd door zijn unieke producties en weergaloze dj sets al snel bekend onder twee alter ego’s bekend: Cajmere voor de meer soulvolle en funky kant, Green Velvet voor het échte werk, dat zowel in de techno en house hoek als het electro kamp geliefd is. Green Velvet maakte al muziek toen veel van het Rauw publiek waarschijnlijk nog niet geboren was. ‘La La Land’ is een klassieker van de bovenste plank en ‘It’s Time For The Perculator’ was een van de grootste hits midden jaren 90. Dat échte goeie muziek tijdloos is bewijst Green Velvet keer op keer, zowel La La Land als de Perculator en vele andere nummers van zijn hand worden nog volop gedraaid en blijken nog steeds actueel.

Hij draait op beide avonden een extra lange set en dat is heel bijzonder. Uiteraard zal RAUW boegbeeld Joost van Bellen ook van de partij zijn. De hele avond wordt het dus genieten van steengoede house, electro en techno van vroeger, én van nu. De visuals worden zoals altijd gedaan door JPech.

Meer info op www.rauwblog.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws