Glamsterdam zoekt glambassadors

Partyscene Redactie | 22 november 2011
headlines

Word glambassador van Glamsterdam en kom naar de kick ass party op 25 november.

marcellaAmsterdams eerste en enige gratis Nederlandstalige stadsglossy Glamsterdam heeft donateurs nodig. Draag je de stad Amsterdam een warm hart toe en vind je dat Glamsterdam absoluut niet van de kaart mag verdwijnen? Kom dan naar de Glamsterdam Bash op vrijdag 25 november van 19.00 tot 00.00 uur in de Zuidpool (achter de RAI) en word Glambassador! Daarmee wordt ook Stichting B!NK gesteund, dat hulp biedt aan kansarme kinderen door middel van benefietevenementen waarbij creatieve initiatieven gecombineerd worden.

Het feest wordt gehost door VrijMiBar - de stijlvolle, gezellige (netwerk)borrel die elke laatste vrijdag van de maand plaatsvindt - in samenwerking met Canada Goose, ChillCat en Inqubative. DJ's Mike Scot, Brian S en Nygel Hearo maar ook de grand dames van de Nederlandse housescene Marcella en MC Miss Bunty doen de Zuidpool (de winterversie van Strandzuid) op haar grondvesten trillen. Toegang tot deze fundraiser is gratis maar vrijwillige bijdragen zijn van harte welkom. Aanmelden kan per e-mail: rsvp@glamsterdam.eu of via de facebook eventpagina. Serieuze donateurs worden met winterse hapjes en drankjes geïnformeerd over het Glambassadorschap in de Jetty Bar.

De Bash moet nog plaatsvinden maar de eerste Glambassadors hebben zich reeds gemeld! Deze sponsors dragen niet alleen een steentje bij aan de glossy en het Zuidpool feest, maar ook aan de wereldwijde wildlife. ChillCat, geïnspireerd door het dier dat chillen tot een way of life heeft verheven, zet zich in voor het behoud van wilde katachtigen en steunt Stichting SPOTS. De 25ste worden er gratis blikjes ChillCat uitgedeeld; dit drankje bevat antioxidanten zoals witte en groene thee en granaatappel die zorgen voor mentale ontspanning, zonder dat je daarbij je focus verliest. Canada Goose, koploper in comfortabele en stijlvolle 'extreme weather outerwear', maakt zich hard voor de ijsbeer door Polar Bears International te steunen.

Check ook www.glamsterdam.eu.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws