Dance Valley 2012

Partyscene Redactie | 22 februari 2012
headlines

UDC spreekt: "We hebben geleerd van vorig jaar...maar herinneren ons ook de goede sfeer bij onze trouwe fans! We zetten dit jaar alles op alles voor een editie die de boeken in gaat bij jullie. Wij hebben ons laten meeslepen in de strijd van de grote dj namen, maar we gaan gewoon weer onze eigen koers varen!"
dance valley
"We zijn iets te veel hippie en bloemetjes geworden. Terwijl we van origine progressief en wat stoerder waren. Dat gaan we weer terug brengen en dan met name qua muziek. We gaan wat progressiever programmeren en we willen jullie, de bezoeker, weer op 1 zetten.  Hou ons in de gaten, want we hebben veel nieuws te vertellen de komende tijd!"

"De kaartverkoop start dit jaar op 28 februari Zet hem in je agenda!

We hebben lang zitten wikken en wegen over de ticketprijs van dit jaar. De extra kosten en BTW gaan jullie niet terug vinden in de prijs, dus kost het kaartje dit jaar geen €80,- maar €55,-! We zijn er van overtuigd dat we aan kwaliteit niet inboeten. Ja, er zijn wat minder area’s, maar met meer zorg en aandacht per area. Het aanbod van dj’s en live acts zal je niet tegenvallen, we gaan wel wat progressiever boeken. Een bewuste keuze. Tevens hebben we een nieuwtje! Dance Valley biedt als eerste festivalorganisatie een speciaal jongerenticket aan. Ben je nog 17 jaar op 4 augustus, dan kan jij je kaartje kopen met € 30,- korting."

"We presenteren een gedeelte van de line up op de Dance Valley site op 28     februari. Wil jij al de eerste namen weten, have a sneak a peak op de facebook pagina."



"Ons uitgangspunt is altijd geweest dat we niet aan doelgroepen deden. Iedereen is welkom! Dat is de kracht van Dance Valley: een feest voor iedereen. Vandaar; This is who we are;  Een stoer & progressief festival voor iedereen. Het feit dat zoveel verschillende liefhebbers van dance muziek samenkomen op Dance Valley is enorm belangrijk voor de sfeer. Hier krijgt Dance Valley juist zijn unieke saamhorigheidsgevoel van."



Dance Valley festival

Zaterdag 4 augustus 2012

Velsen Valley, Spaarnwoude

Tijd: 12.00 uur tot 23.00 uur

www.dancevalley.com
Trailer

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws