GZG Zomerpark

Partyscene Redactie | 3 april 2012
headlines

Check hier de datum en de line-up van GZG Zomerpark 2012.

Nu de temperaturen stijgen is het tijd om je weer helemaal up-to-date te brengen over onze jaarlijkse midzomer bijeenkomst. Dit jaar op een nieuwe plek en op een nieuwe datum, maar nog steeds met het motto ‘één dag, één stage, één festival!’ Hou je vast, hier komt Zomerpark 2012!

We kiezen dit jaar voor een line-up bestaande uit alleen maar nieuwe namen. Hier zitten een aantal zekerheden tussen, maar er is ook behoorlijk wat ruimte voor experiment. Met zeven artiesten zijn de sets dit jaar iets korter, waardoor er behoorlijk wat variatie is. De line-up van Zomerpark 2012 is als volgt:

De Man Zonder Schaduw, Nic Fanciulli, Martin Landsky, Julien Chaptal, My Favorite Robot.

Nic Fanciulli

Na twee jaar op de NDSM werf te hebben gestaan, verhuizen we Zomerpark dit jaar naar een nieuwe plek (met de toepasselijke naam Arenapark). Dit nieuwe terrein naast de Heineken Music Hal is de ideale plek voor Zomerpark: meer ruimte, meer groen en perfect bereikbaar met het OV. Ook de datum is nieuw dit jaar, we verhuizen van de tweede naar de derde zaterdag van juni. Kaarten kosten 38,50 euro in de voorverkoop.

Check ook www.facebook.com/GZGAmsterdam.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws