Steve Angello komt in 2017 met een nieuw album

Ivo Mollemans | 19 december 2016
music

De Zweedse Steve Angello hoeft eigenlijk geen introductie meer te hebben. Met hits als ‘Payback’, ‘Children Of The Wild’ en ‘Wasted Love’ behoort hij tot de beste dj’s ter wereld. Daarnaast was hij ook nog eens onderdeel van het beroemde trio Swedish House Mafia, waarmee hij samen met Axwell en Sebastian Ingrosso gigantische successen heeft geboekt.

Individueel succes

Helaas stopte de drie in 2013 met dat project en gingen ze zich allemaal op hun carrière als solo artiest focussen. Ook al hebben ze daarna elk nog grote successen gehad, toch zouden fans graag een terugkeer van het trio zien. Of die comeback ook echt gaat komen is een kwestie van afwachten. Eerst moeten de artiesten zelf ook nog de nodige projecten afmaken en voor Steve Angello betekent dat zijn eigen album uitbrengen in 2017.

LEES OOK: TBT: Alesso - Clash

Het is niet het eerste album dat in de schappen komt te liggen van Steve. Na het uit elkaar gaan van Swedish House Mafia kwam hij vrij snel al met zijn album ‘Wild Youth’ naar buiten. Via Twitter laat de producer nu weten dat hij druk bezig is met het nieuwe album.

Het 2017 van Steve Angello

Met zijn vorige album wist Steve erg vooruitstrevend te zijn en het lijkt erop dat ook zijn nieuwe album weer een innovatieve collectie tracks gaat worden. Zijn laatste track ‘Follow Me’ maakte hij met Still Young en de preview ervan werd al meer dan een maand geleden geupload op de SoundCloud-pagina van zijn eigen label SIZE Records. De volledige versie laat echter op zich wachten, maar als de preview een voorbode is voor de rest van het album dan kunnen wij niet wachten totdat er meer komt. Naast nieuws over zijn eigen producties heeft hij ook laten weten dat er in 2017 veel nieuwe tracks gaan uitkomen via SIZE. Om het helemaal af te maken gaat de eigen show van zijn label genaamd ‘Size in the Park’ opnieuw gehouden worden in het komende jaar. De laatste keer dat dit feest werd gehouden was in 2014. Het belooft dus een goed jaar te worden voor Angello en zijn fans, maar de details laten vooralsnog op zich wachten.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws