5 Days Off-vloervuller: Gui Boratto

Partyscene Redactie | 11 maart 2012
headlines

DJ-set vol vloervullers!

Op dag 5 treedt Gui Boratto aan in een uitverkocht Paradiso. Geen kaartje? Dan kun je natuurlijk naar die dikke DMZ-avond in de Melkweg gaan. Of je pakt bij ons lekker een recente podcast van Boratto mee. Ook erg geschikt om mee op te warmen voor de laaste 5 Days Off-nacht!

 

Gui BorattoDe bonte slotavond van 5 Days Off op zondag in Paradiso, met naast de set van Boratto ook optredens van o.a. Nuno dos Santos en Applescal, is al een tijdje uitverkocht. Greep je net naast een kaartje, dan is de mooie line-up van het DMZ-verjaardagsfeestje in De Melkweg ook zeker een aanrader. Digital Mystikz, Loefah, James Blake (dj set), Kode9, Ben UFO, El-B en mc Sgt Pokes gaan daar de grenzen van de dubstep en bass weer eens flink oprekken.

Luister je toch liever naar betoverende, melodieuze house en techno uit Brazilië, dan hebben we nog een fijne podcast voor je. Voor XLR8R mixte Boratto een maand geleden een set vol eigen producties met louter vloervuller-materiaal: ‘The Drill’, ‘Chromophobia’, ‘Take My Breath Away’; ze staan er allemaal op. Enjoy!

Gui Boratto @XLR8R Magazine by GuiBoratto

Track List:
1. Gui Boratto "Azzurra" (Kompakt)
2. Massive Attack "Unfinished Sympathy (Boratto's Remix)"
3. Gui Boratto "Take My Breath Away" (Kompakt)
4. Gui Boratto "No Turning Back" (Kompakt)
5. Gui Boratto "Flying Practice" (Kompakt)
6. Ada "Lovestoned (Gui Boratto's Remix)" (Kompakt)
7. Gui Boratto "Destination: Education" (Kompakt)
8. Gui Boratto "The Drill" (Kompakt)
9. Gui Boratto "Chromophobia" (Kompakt)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws