Makers Jazzanova-docu zoeken geldschieters

Partyscene Redactie | 24 april 2012
headlines

Word jij donateur?

Filmmakers Feier en Eckert, twee enorme Jazzanova-fans uit Hamburg, zijn al drie jaar bezig met de docu ‘Jazzanova- Like A Band’. Om de film en een bijbehorende soundtrack af te kunnen maken hebben ze nog wel flink wat geld nodig. En dus vragen ze andere Jazzanova-fans om financieel bij te springen.

'Jazzanova- Like A Band'


Het onderliggende motto van de docu over het collectief uit Berlijn, dat al weer 15 jaar meedraait in de dancescene, is ‘as long as you do what you believe in, you win'. Of die optimistische gedachte omgezet kan worden in realiteit, zodat de film de geplande première op het Duitse filmfestival Berlinale en de verdere wereldwijde release zal beleven, hangt af van de Jazzanova-fans.

 

Alexander Eckert und Matthias Feier zijn op zoek naar een slordige €70.000,- om het project af te ronden. Fans die geld overmaken kunnen daar diverse beloningen voor verwachten, afhankelijk van de hoogte van de donatie. Dat kan variëren van een mixtape, een exemplaar van de soundtrack en de docu, een plek in de aftiteling of een bijrolletje in de film tot zelfs een concert van Jazzanova bij je thuis. Meer info vind je op de website van het project.

Een oproep van Eckert en Feier

(link)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws