Sound Architecture lanceert Cirque d\'Anvers-cd

Partyscene Redactie | 7 september 2011
headlines

Cd release-party in Café d’Anvers   

In een muziekscene waarin elke week wel een mix-cd verschijnt, trachten wij alleen aandacht te geven aan de meest bijzondere releases. Eentje in die categorie is zeker de compilatie Cirque d’Anvers, vanaf volgende week verkrijgbaar via Sound Architecture.

In een muziekscene waarin elke week wel een mix-cd verschijnt, trachten wij alleen aandacht te geven aan de meest bijzondere releases. Eentje in die categorie is zeker de compilatie Cirque d’Anvers, vanaf volgende week verkrijgbaar via Sound Architecture. Aanstaande zaterdag vindt de releaseparty van deze cd-compilatie plaats in Café d’Anvers. Resident dj’s Joachim en BP zijn verantwoordelijk voor de samenstelling en de mix. Het label van de Nederbelg, Sound Architecture, brengt de cd uit.

Op nieuwjaarsavond introduceerde Café d’Anvers Cirque d’Anvers. De nieuwe zaterdagavondparty presenteert een denkbeeldige wereld van het circus met acrobaten, clowns, jongleurs, vuurspuwers en andere circusacts - zeg maar het Belgische antwoord op Circoloco.

Tijdens Cirque d’Anvers avonden wordt de club getransformeerd in een authentiek circus met bijpassende decoratie en animatie. Een creatief collectief van bekende professionele artiesten ontpoppen zichzelf tot circusartiest.

Aanstaande zaterdag wordt de compilatie gelanceerd tijdens in Café d’Anvers. De compilatie bevat enkel tracks die gemaakt werden door de resident dj’s van Cirque d’Anvers en is daardoor een perfecte introductie van wat zij te bieden hebben. Check it out!

Tracklist:

1. Intro - Cirque d'Anvers

2. BP - Inspirado Por Usted

3. Smos - There's Something

4. Patrick Schmidt - Partycrasher

5. Bartholomeo - Upland

6. DJ Prinz - Around The World

7. Hermanez - Sous Pression

8. Massimo Girardi - Off shore

9. Dave Brody - Pendentive

10. BP & Bartholomeo - Ohm

11. Joachim - El Nacimiento De Mi Primer Hijo

Café D’Anvers

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws