Compilaties voor Japan (deel 2)

Partyscene Redactie | 14 april 2011
headlines

Kompakt-compilatie voor het goede doel

Tja, om de Japanners een hart onder de riem te steken kun je natuurlijk in die ‘gezellige’ Arena gaan zitten, om naar vier mannen in te strakke witte pakken te kijken die tenenkrommende suffe hitjes zingen. Maar misschien koop jij liever een mooie compilatie voor het goede doel.

‘Benefit Compilation For Japan’ van Kompakt.Overal in de dancescene zijn initiatieven opgestart om geld in te zamelen voor de slachtoffers van het natuurgeweld in Japan. Het zijn er eigenlijk te veel om op te noemen, dus we pikken er af en toe een paar uit, zoals de ‘Nihon Kizuna’-compilatie en de ‘Snuff Trax for Japan’ een paar weken geleden.

Ook het label Kompakt komt nu met een digitale 'Benefit Compilation For Japan’, waarop 34 tracks van o.a. Efdemin, André Lodemann, Lawrence, Michael Mayer en Glitterbug staan. De gehele compilatie kost € 7,99 en de tracks zijn ook afzonderlijk te downloaden voor € 0,99 per stuk. De opbrengsten gaan voor 100% naar het Japanse Rode Kruis. Hier vind je de complete tracklist en muzikale voorproefjes.

Heb je daarna nog wat centjes over, dan kun je tot 21 april ook meebieden op een Ferrari 412 uit 1987, die Daft Punk in de film Electrorama (2007) heeft gebruikt. Deze Ferrari is één van de veilingstukken op een Ebay-veiling van EMI voor Japan. Het hoogste bod op dit tweedehands karretje is momenteel ruim € 17.000,-.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws