Presentatie bijzondere release Joe Claussell

Partyscene Redactie | 7 oktober 2010
headlines

Cd/dvd/booklet presentatie Trembling Sensing Space

Joe Claussell De New Yorkse deephouse dj Joe Claussell trad vorig jaar op in een autotunnel onder Amsterdam CS tijdens het Over het IJ festival. Het speciale optreden met bijzondere beelden en muziek krijgt een release, die wordt gepresenteerd in het Veem Theater.

Een jaar geleden, tijdens het Over het IJ Festival, installeerde Lidy Six in het casco van de toekomstige autotunnel onder het Centraal Station een ervaringsruimte van licht en geluid. Een reis door de zeven kleuren van het spectrum, van aardedonker naar totaal licht.

DJ/producer Joe Claussell en lichtontwerper Katinka Marac brachten de ruimte in beweging en leidden de zintuigen naar een dimensie voorbij ruimte en tijd.

Van Trembling Sensing Space komt nu een cd/dvd uit.

De releaseparty vindt plaats op zondag 24 oktober in het Amsterdamse Het Veem Theater. Tijdens deze avond zal opnieuw een ervaringsruimte worden opgeroepen door improvisaties met licht en geluid door Joe Claussell en Katinka Marac. Niet in de 120 meter lange tunnel, maar in de intimiteit van het Veemtheater.

Joe Caussell treedt op in Amsterdam

Er is een reflectie op hedendaagse ervaringsruimtes door gastspreker Marcel Bogers, een interview met de drie makers van de CD/DVD en daarna feest met Joe Claussell.

Sacredrhythmmusic 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws