Te koop: Fabric

Partyscene Redactie | 3 juni 2010
headlines

“Deuren blijven voorlopig open”

Vorige week hadden we je al gemeld dat op Twitter druk gespeculeerd werd over de eventuele sluiting van Fabric, na een ongelukkige ‘slip of the tongue’ door Ben Watt. Fabric ontkende de financiële problemen in eerste instantie, maar gisteren werd bekend dat de hotspot in Londen toch echt te koop staat.

Wie worden de nieuwe eigenaren van Fabric?Tja, dan kun je alle geruchten wel hardnekkig ontkennen via je Facebook, maar als je eigen makelaar vervolgens op de Britse vastgoedsite ‘Property Week’ vertelt dat hij bezig is met het zoeken van kopers… Het management van Fabric heeft de club Fabric als onderpand gebruikt voor een lening (t.w.v. 3,2 miljoen Pond) om de financiering van Matter rond te krijgen; die andere club uit de Fabric familie waarvan eerder deze maand bekend werd dat de deuren in ieder geval de hele zomer dicht gaan.

De gevolgen voor de programmering en de toekomst van Fabric zijn op dit moment nog onduidelijk, maar een doorstart met behulp van de nieuwe eigenaren –zoals Fabric dat in 2003 ook als eens heeft klaargespeeld- is niet uitgesloten. De feesten die voor de komende weken gepland staan, lijken vooralsnog gewoon doorgang te vinden.

Facebook Fabric

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws