Zaterdag: concert Laurent Garnier live online

Partyscene Redactie | 13 maart 2010
headlines

Rechtstreeks vanuit Parijs

Zin om deze zaterdag even goed in de stemming te komen, voor je in het holst van de nacht ergens in NL een volle dansvloer gaat opzoeken? Dan lijkt het online concert van Laurent Garnier, live uitgezonden vanuit Cité de la Musique in Parijs ons een prima optie!

Zaterdag bestaat de Klepto-liveband uit tien man!

De wereldwijde ‘Tales Of A Kleptomaniac Tour’ begint zo zachtjes aan op zijn einde te lopen, dus het is tijd voor een groots slotstuk in Parijs, de voormalige thuisbasis van de Franse mixmeester. Bij dit live-concert zijn niet alleen de mannen waarmee Garnier afgelopen jaar alle internationale podia en clubs afstruinde (Scan X, Benjamin Rippert, Philippe Nadaud en Philippe Anicaux) van de partij, maar wordt de Klepto-liveband uitgebreid naar tien man.

Zaterdag 13 maart zullen namelijk ook dj Crazy B, percussionist Xavier Dessandre, saxofonist Thibault Paillier en trombonist Sébastien Decalonne op het podium van de Salle Pleyel staan. Opvallend is verder de bijdrage van jazz-zanger Anthony Joseph, die al een tijdje op Garniers verlanglijstje stond. Het concert begint om 20:00u en is live online te volgen via Grandcrew en Arte Liveweb.

*Update 17/03*: Hele concert is terug te bekijken via Arte Liveweb!

MySpace Laurent Garnier

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws