De Effenaar host 'Twitterfeest'

Partyscene Redactie | 9 februari 2010
headlines

In de @effenaar

‘Wordt het eigenlijk niet eens tijd voor een Twitterfeest?’, vroeg Twitteraar @MarcDubach zich onlangs spontaan af. De Effenaar in Eindhoven had wel oren naar dit plan en heeft dus op 2 april de Nederlandse primeur van een feest voor en door ‘Tweeps’. Ook jij kunt tijdens deze avond op het podium staan.

Tijd voor een Twitterfeest?
Op dit ‘Twitfeest’ zijn de Twitteraars (de 'Tweeps') zelf verantwoordelijk de organisatie, de muziek en de gezelligheid. Ook het promotiemateriaal is volledig tot stand gekomen met behulp van onze Tweetende medemens. Bands en dj’s die zich tijdens deze avond graag willen profileren als ‘superhip en 2.0’ kunnen zich tot 19 februari aanmelden met hun demo’s, filmpjes, streams op Soundcloud etc., waarna er op de website van het feest gestemd wordt. De organisatie heeft inmiddels al zo'n 25 aanmeldingen binnen. Op 1 maart wordt bekendgemaakt wie er in de line-up terecht zullen komen.

De entree voor dit Twitfeest is gratis, mits je aangemeld bent op Twitter en @Twitfeest040 gaat volgen. Onze nominatie voor het meest democratische feest van 2010 gaat alvast naar De Effenaar en we zijn erg benieuwd hoe de line-up er uiteindelijk uit zal zien!

Twitterfeest/2 april 2010/ De Effenaar, café en kleine zaal/ 20:30 tot 03:30/ Entree: gratis.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws