Logical Progression in de Melkweg

Partyscene Redactie | 11 november 2009
headlines

Drum & bass-helden in jubilerend poppodium  

In 2010 bestaat De Melkweg veertig jaar. Gedurende het jubileumjaar pakt het Amsterdamse poppodium uit met muziekfeestjes in alle soorten en maten.

Wat hebben LTJ Bukem, Fabio en Grooverider met elkaar gemeen? Ze draaien vrijdag 15 januari in de Melkweg tijdens een editie van het eeuwenoude drum & bass-concept Logical Progression.

 

Het is alweer bijna 15 jaar geleden dat Bukem de eerste Logical Progression avond organiseerde in London, gevolgd door de welbekende mixalbums en vinylreleases. Na enkel Londense editie is dit de eerste overzeese aflevering.

Melkweg was 1 van de eerste buitenlandse clubs waar Bukem optrad. In al die jaren heeft hij een speciale band met de Melkweg opgebouwd. In 2010 bestaat Melkweg 40 jaar en is het tijd om terug te bliken. Ook via de drum & bass, een stroming die in Nederland in de Melkweg groot is geworden.

Daarom staan tijdens Logical Progression de hoogtijdagen van drum & bass centraal;1994 tot 1997, met grootheden van weleer: LTJ Bukem, Grooverider, Fabio, Storm en MC's Conrad, Stamina, Moose en Five-0.

De voorverkoop is inmiddels gestart. Tickets kun je via deze link bestellen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws