Triphouse Rotterdam opent winkelpand

Partyscene Redactie | 6 november 2009
headlines

Nieuwe ontmoetingsplek voor Rotterdamse dancescene

De jongens van Triphouse Rotterdam zijn niet te stoppen. Het muziekcollectief, geleid door dj’s Khalil en Steven Pieters, organiseert feestjes, draait en produceert zelf ook niet onverdienstelijk en stort zich sinds vandaag op de wondere wereld van de vinylmarkt.

Triphouse Rotterdam opent het komend weekend een kantoor- en winkelpand aan de Rotterdamse 2e MiddellandstraatTriphouse Rotterdam opent komend weekend een kantoor- en winkelpand aan de Rotterdamse 2e Middellandstraat. Vanuit dit nieuwe hoofdkwartier zullen alle Triphouse Rotterdam-feesten worden georganiseerd en in het aangrenzende winkelpand wordt een ruime collectie vintage vinyl (nieuwe en tweedehands), streetwear, kunst, spuitbussen, magazines en andere leuke spullen verkocht.

Daarnaast komt er ruimte waar kunstenaars en fotografen werk kunnen exposeren. De winkel moet gaan fungeren als een ontmoetingsplek voor de scene; een plek waar iedere vrijdagmiddag bier en bitterballen op het menu staan, een plek waar je onder deskundige begeleiding een mixje kunt opnemen en waar je ontspannen kunt spitten door de platencollectie.

Hoewel het pand nog niet af is (de winkel is nog niet ingericht), organiseert Triphouse Rotterdam vanavond een bescheiden openingsfeestje. Alle geïnteresseerden zijn vanaf 16:00 uur uitgenodigd om een borreltje te komen drinken in het nieuwe kantoor- en winkelpand van het Rotterdamse dance-collectief.

Triphouse Rotterdam Borrel

Vrijdag 6 november

Triphouse Rotterdam Headquarters

2e Middellandstraat 16b, Rotterdam

16:00 - 21:00

Line up: Khalil, Hilbert Stoon, Glenn Wever, Alex Bern en anderen

Cadeau tip: Extra drank om de cocktailbar aan te vullen is altijd welkom!

 

Triphouse Rotterdam

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws