Love2link week 38 en 39

Partyscene Redactie | 21 september 2009
headlines

Muzikale bytes

Daar zijn ze weer: interessante, grappige en onzinnige nieuwtjes die we in de afgelopen twee weken tegenkwamen op internet. In deze Love2link: bijpraten met May en Craig, de CDJ 2000, een laserturntable voor vinyl en interviews met o.a. Marcel Dettmann, Patrice Scott en Rolando.

Eerst even gezellig herinneringen ophalen met Derrick May, Carl Craig, Joris Voorn en Metro Area na hun gigs in de Space op Ibiza, eerder deze maand.

 

We krijgen de melodie van Lusine’s single ‘Two Dots’ nu al een week of zes niet uit ons hoofd. Ter gelegenheid van de release van zijn nieuwe album ‘A Certain Distance’ op Ghostly International is er nu ook een video van deze single verschenen. Heerlijk voor de maandag…

 

Mocht je het nieuws vorige week gemist hebben... Pioneer heeft twee nieuwe CDJ’s op de markt gebracht -de CDJ-900 en de CDJ-2000- en dit is de CDJ 2000 in actie.

 

Maar ook als ouderwetse plaatjesdraaier mag je tegenwoordig digitaal, met een nieuwe laserdraaitafel die de groeven in jouw plakken vinyl met vijf laserstralen afleest. ‘Geen naald, geen slijtage’ is het motto van het bedrijf ELP, dat deze draaitafel ontwikkelde…

Dan even iets heel anders: wist je dat de Frandse dj/producer Laurent Garnier, net als negentig procent van zijn landgenoten, bijna nooit zeep gebruikt en douchen of badderen liever vermijdt? Ieeuuwwhh!!! ;-) Andere dj’s en producers die van zich lieten horen in interviews zijn Marcel Dettmann, Patrice Scott, Gregor Tresher, Tim Exile, Melon en Rolando, die vertelt over het ontstaan van Los Hermanos (video). 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws