Don Diablo op Freaky Friday by POLICE

Partyscene Redactie | 21 september 2009
headlines

club homeDe meeste zomerfestivals zijn weer achter de rug, vandaar dat de Amsterdamse Club Home flinkt uitpakt op de komende editie van Freaky Friday op vrijdag 25 september aanstaande. Niemand minder dan Don Diablo is namelijk van de partij.

 Deze graag geziene gozer is, naast één van de best geklede mannen van Nederland ook een zeer verdienstelijk dj en producer én gewild bij wild aangeschoten vrouwvolk. Reken dus op vette house in de intieme ambiance van een club. Naast Don staan onder andere artiesten als Jaziah, Soul Cartel, Jay-B, Juvanice, Funk'D Floyd en MC D-Jay op de line-up.

Op deze avond zullen Don Diablo en alle andere artiesten zorgen voor de nodige tracks en beats. Hopelijk wordt het een onvergetelijke en knallende avond, mede dankzij partner en ultra fashionable modemerk Police.

Police laat deze avond namelijk hun spectaculaire nieuwste collectie sieraden, zonnebrillen en horloges zien. Dit merk staat voor individualisme en voor degene die zich niet laat dicteren wat stijl behoort te zijn. Met de tijd meegaan in de veranderingen van de wereld. Eigen mening en persoonlijkheid zijn de essentie. Don Diablo is al om en wordt gesponsord door dit eigenzinnige merk!

Houd Partyscene.nl goed in de gaten, want wij mogen binnenkort spectaculaire prijzenpakketten van POLICE weggeven (natuurlijk inclusief kaarten).

Voor de volledigheid de agenda informatie of kijk op www.clubhome.nl voor meer info.

 

Freaky Friday

vrijdag 25 september 2009

23.00 – 04.00

Club Home, Wagenstraat 3, Amsterdam

Deurverkoop: 14,-

VIP: Er zijn nog enkele VIP tafels beschikbaar. Stuur voor meer informatie een mailtje naar tableservice@clubhome.nl

Minimumleeftijd: 21

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws