Fuse viert vijftienjarig jubileum

Partyscene Redactie | 7 maart 2009
headlines

De lieveling van Brussel is jarig

The Wall Of Fame in de Fuse

De Fuse, de Brusselse club die een warm plekje in het hart van alle technoliefhebbers heeft weten te veroveren, viert op 25 april haar vijftiende verjaardag. En dat roept natuurlijk om een dik feestje.

 

Al sinds 16 april 1994 kunnen technoheads terecht in de gezellige club Fuse voor hun wekelijkse portie kwaliteitsmuziek. De Belgische club heeft haar internationale reputatie op het gebied van sterke programmering en een hele goede sfeer in al die jaren hoog weten te houden, wat een trouw publiek en een indrukwekkende lijst van bekende residents heeft opgeleverd.

Fuse maakt haar reputatie al vijftien jaar waar.Naast Pierre, Deg en T-Quest, zijn ook Jeff Mills, Kevin Saunderson, Derrick May, Laurent Garnier, Dave Clarke, Stacey Pullen, Sven Väth, Steve Bug, Richie Hawtin en Ricardo Villalobos opgenomen in de hechte Fuse-familie en ze spelen er de tent nog met grote regelmaat plat. Iedere grote naam in de elektronische muziek heeft zijn weg naar Brussel inmiddels wel weten te vinden en zag zijn naam vereeuwigd worden op de beroemde Wall Of Fame.

Daarnaast heeft de club het muzikale gospel ook buiten haar deuren verkondigd met een serie goed ontvangen compilatiealbums en mix-cd’s via T-Quest’s technolabel Music Man, dat dit jaar eveneens vijftien jaar bestaat. De Fuse is trouwens met haar tijd mee gegaan en host tegenwoordig Fusetube, waar je de legendarische hoogstandjes van alle mixmeesters nog eens rustig thuis kunt terugkijken.

Mocht je op 25 april in de buurt van de Blaesstraat in Brussel zijn, dan heeft de Fuse het volgende menu voor je in gedachten:

Room 1: Adam Beyer, Anthony Rother (live), Dave Clarke, Deg

Room 2: Monika Cruse, Magda, Marc Houle (live), Pierre, Raresh en Ricardo Villalobos.

Kaarten zijn €25,- in de voorverkoop en €30,- aan de deur.

Website Fuse

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws