Masterclass Dave Clarke voor Serious Request

Partyscene Redactie | 11 december 2008
headlines

Dave doet het weer voor het goede doel

Op 19 december zullen drie 3FM-dj’s opnieuw hun intrek nemen in het Glazen Huis, dat dit jaar op de Grote Markt in Breda staat. De actie staat in het teken van de miljoenen mensen die momenteel wereldwijd op de vlucht zijn en de opbrengst gaat naar het Rode Kruis. Dave Clarke geeft weer een masterclass. Bieden maar!

Ook altijd leuk: een discussie met Clarke beginnen over vinyl...De traditionele veiling met huiskamerconcerten en allerlei hebbedingetjes van artiesten werd woensdag geopend. Ook Dave Clarke werkt de komende weken mee aan Serious Request met een masterclass in Studio 80.

Op dinsdag 23 december zal hij gedurende twee uur tekst en uitleg geven over wat je als dj zoal tegenkomt in de clubs en op festivals, geeft hij een Serato Scratch Live-les en zal hij je alles vertellen over zijn tricks en skills. Er is plek voor 8 liefhebbers (1x1, 1x2 en 1x5). Je kunt hierop bieden tot 22 december (10:00u).

Naast deze masterclass zijn er natuurlijk nog meer leuke zaken op de veilingsite te vinden: een huiskamerconcert van De Jeugd Van Tegenwoordig, de gouden schoenen van Vieze Fur (ook van De Jeugd), een originele retro General Electric-microfoon van Jamie Lidell, een gesigneerde foto van Katja Schuurman (voor hitsige heren) en de handdoek en pet van N.E.R.D.’s Pharrell (voor zuchtende meisjes).

Hier vind je een overzicht alle veilingstukken. Bieden maar!

Website Serious Request

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws