Partyorganisatoren cashen met Oud & Nieuw

Partyscene Redactie | 25 november 2008
headlines

Nieuwjaarsnacht 'Deluxe' in Rotterdam

Cashen met Oud & Nieuw in de HAL

Nog ruim een maand te gaan en dan kunnen we ons weer opmaken voor Oud & Nieuw - hét moment voor diverse partyorganisatoren om in 1 nacht de schade als gevolg van de economische crisis weg te poetsen.

 

Neem Dudok, eigenaar van de Rotterdamse Cruise Terminal. Vandaag plofte het persbericht van het Oud & Nieuw-feestje in de HAL op onze digitale deurmat. Voor het luttele bedrag van 125 euro kun je genieten van superstar-dj’s als Diephuis, Denniz en de enige echte Cuzco - wie kent hem niet?

Toegeven: voor dat bedrag ben je ook voorzien van booz, oliebollen en bitterballen. Maar ja: iedereen weet dat de inwendige mens voor twaalven al ruimschoots is bediend, en het aansluitende feest puur is bedoeld voor het uitwisselen van nieuwjaarswensen en de eerste danspassen in het nieuw jaar.

Maar goed. Vanaf de HAL heb je nog altijd wel het mooiste uitzicht van Rotterdam. En de vuurwerkshow rond middernacht langs de oever van de Maas belooft oogstrelend te worden. Alleen mag je wel al om 04:00 uur naar huis, want dan gaan de lichten aan en houden de superstar-dj’s het voor gezien. Ach, kun je voor het eerst in jaren weer eens helder de familiare nieuwjaarsboodschappen uitwisselen.

Tickets voor dit fantastische feest kun je HIER bestellen. Of wordt het toch wat anders? Laat maar weten in het forum.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws