DMC World DJ 2008

Partyscene Redactie | 2 oktober 2008
headlines

Franse turntablist DJ Fly wint DMC

Zaterdag 27 september vond in de Indigo02 in Londen voor de 23ste keer de finale van het DMC DJ Wereldkampioenschap plaats. De Franse DJ Fly bleek dit jaar te sterk voor zijn tegenstanders en mocht de gouden Technics mee naar huis nemen.

DMC Wolrd DJ 2008: DJ FlyDJ Fly was geen onbekend gezicht voor het publiek. Vorig jaar werd hij derde en moest hij toekijken hoe de Duitse Rafik er met de hoofdprijs vandoor ging. Maar dit jaar wist hij de jury en het publiek wel te overtuigen in zijn finaleset van 6 minuten. Hij won eeuwige roem, twee gouden Technics met gouden Ortofon-naalden, een gouden Technics mixer en een dikke cheque van $10,000,-

In de finale van de ‘Battle For World Supremacy’, waarin twee dj’s het tegelijkertijd moeten uitvechten op het podium in sets van twee minuten, bleek de Britse dj Switch op vrijdag de beste skills te hebben. En in de landencompetitie voor teams waren het de Japanners van het duo Kireek, die met hun heftige drum ‘n bass de titel voor de tweede achtereen-volgende keer binnen wisten te slepen.

DJ Fly heeft thuis flink geoefend

 

Kireek TV

 

MySpace DJ Fly

MySpace DJ Switch

MySpace Kireek

DMC Website

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws