Dance-programma Watt krijgt vorm

Partyscene Redactie | 25 augustus 2008
headlines

Energie-opwekkers in duurzame dance-club

Ted, waar blijven die beats?

Waren we onlangs nog wat sceptisch over de programmering van Watt, kunnen we nu toch wel stellen dat ook de dance-liefhebber aan zijn trekken gaat komen in het nieuwe poppodium van Rotterdam.

 

Watt-initiafnemers Ted Langenbach en de gebroeders Tieleman (Brotherhood) zullen hem momenteel vast een beetje knijpen. De verbouwing van het pand aan de West-Kruiskade is nog in volle gang, maar de opening is volgende week dinsdag al.

Ellen Alien is op vrijdag 12 september te bewonderen in club WattDe eerste duurzame dansclub van Europa wordt geopend met een optreden van Iggy Pop & The Stooges. Het concert is al een tijdje uitverkocht. Op een goede clubavond hoef je niet lang te wachten. Zaterdag 6 september staat Watt in het teken van Blockbeatz, met dj’s als Hilbert in Hifi, Jeff More en Jamie la Kwie.

Vrijdag 12 september kun je zowel voor latin, brasil, samba, broken beat en hiphop als minimal en maximal techno terecht in club Watt. Want na het concert van Zuco 103 verschijnen de Duitse technohelden Ellen Alien en Modeselektor (live) achter de decks.

Wat is de club, waar ooit Nighttown in resideerde, zonder Michel de Hey? Het gezicht van de legendarische Future-avonden op vrijdag, viert zijn verjaardag in Watt. Paul Kalkbrenner (live), Benny Rodrigues en Layo & Bushwacka helpen de Rotterdammer mee om de kaarsjes op de verjaardagscake uit te blazen.

Over oude helden gesproken: Marshall Jefferson komt ook naar Watt. De maker van tijdloze Chicago housetracks als ‘Move Your Body’, ‘Mushrooms’ en ‘The Horse’, draait op zaterdag 13 september in de verbouwde club op de West-Kruiskade, samen met o.a. Secret Cinema, Lucien Foort & Ardy Beesemer.

Wat ons betreft mag Watt open. Nu maar hopen dat de bouwvakkers op schema liggen

Watt Rotterdam

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws