Love2link week 16 en 17

Partyscene Redactie | 21 april 2008
headlines

Muzikale bytes

Daar zijn ze weer: de meest interessante, grappige en onzinnige nieuwtjes, filmpjes en interviews die we in de afgelopen twee weken tegenkwamen op het wereldwijde web. In deze Love2link de winnaars van de TWSTd DJ Contest, eetbare albumhoezen en… Rick Astley?

 

De uitlag is bekend. De winnaar van de TWSTd DJ Contest juryprijs is Dacato a.k.a. Dennis Jongenelis. De 17-jarige Jasper Wolff ging naar huis met de publiekprijs. Ondergrond.TV maakte het volgende sfeerverslag

 

Hier kun je het love2party-interview met alle finalisten nog eens nalezen.

Rick AstleyNieuw in Japan: het restaurant Obacchi Jacket Lunch Box is gespecialiseerd in eetbare kopieën van cover art. Op hun site kun je zien hoe de album- en cdhoezen van o.a. Nirvana, The Sex Pistols en Ian Brown gedetailleerd zijn nagemaakt met noodles en sojasaus. Heb jij ook zin om een snack van je favoriete album te maken, bekijk dan deze handige instructievideo.

Misschien heb je al iets meegekregen van de youtube revival van de meest cheesy track uit de geschiedenis van de elektronische muziek? Ja mensen, om onbegrijpelijke redenen is het jaren tachtig gedrocht ‘Never Gonna Give You Up’ van Rick Astley weer afgestoft om ons opnieuw mateloos te irriteren. In Londen werd zelfs een Astley flashmob (en dus ‘Rickmob’) georganiseerd om de onvermijdelijke tenenkrommende house remix te lanceren.

Verder kwamen we nog een aantal (Engelstalige) interviews tegen met James Ruskin, Sascha Funke, Robert Hood en een blog van Damian Harris (oprichter Skint).

Heb jij ook een interessante link, zet ‘m dan hieronder in het forum!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws