Silly’s en Sound Architecture starten nieuwe avond in Off-Corso

Partyscene Redactie | 21 september 2001
headlines


De Hagenezen van Silly’s en de Rotterdammers van Sound Architecture zijn niet langer dakloos. Off-Corso, de voormalige bioscoop in het centrum van Rotterdam, is hun nieuwe onderkomen voor een wekelijkse clubavond geworden. Vanaf zaterdag 6 oktober gaat ON een zeer verrassende line-up neerzetten met louter topnamen. Om een indruk te krijgen van wat je kunt verwachten vertelt organisator Joachim: “In Rotterdam heb je wel een aantal verschillende clubavonden op dit moment, maar er is er geen een die heel consequent een wekelijkse frequentie aanhoudt. ON gaat die regelmaat invoeren.”
De gedachte achter ON is duidelijk. Het moet een brede tech-house avond worden die wekelijks kwalitatief hoogstaande dj’s neerzet. Het begint 6 oktober gelijk goed met Jamie Anderson die samen met Remy en Jay Samuel de grand-opening muzikaal zullen invullen. Joachim: “We gaan een duidelijke lijn aanhouden. Sound Architecture heeft een meer techno-achtige achtergrond, terwijl Silly’s meer uit de house hoek komt. Samen vormen we precies de gulden middenweg die een grote groep mensen aan zal spreken.”
Naast de danszaal in Off-Corso is de plek ook voorzien van een lounge waar onder het genot van deep-house gebabbeld kan worden. Andere namen waarvan nu al bevestigd is dat ze op ON zullen komen draaien zijn Technasia, Jeff Mills en Colin Dale. Vlak voor de opening zullen we kaarten weggeven voor de premièreavond van ON.

(toegevoegd:21-09-2001/16:58)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws