Club cruisen in Antwerpen

Partyscene Redactie | 4 maart 2008
headlines

In Rotterdam vindt elk jaar de Club Cruise plaats - een avond lang pendelen tussen vrijwel alle clubs die de stad rijk is. In Antwerpen wordt op vrijdag 2 mei het soortgelijke Antwerp Dance festival georganiseerd, met een honderdtal dj’s en artiesten op 20 verschillende locaties. Een kaartje kost slechts 19 euro en de line-up is niet misselijk.

 

In Antwerpen wordt op vrijdag 2 mei het Antwerp Dance festival georganiseerd, met een honderdtal dj's en artiesten op 20 verschillende locaties.Het verschil zit hem niet zozeer in het aantal locaties, maar vooral in de namen die geboekt zijn voor deze nacht. Moeten we het in Rotterdam doen met één of twee headliners en wat locale helden, in Antwerpen wordt flink uitgepakt. Om een paar namen te noemen: Cypress Hill, Trentemoller, Felix da Housecat, Green Velvet, Boy George, Discobar Galaxy, Goldie, Criss Source en Marco Bailey.

De bezoekers kunnen een feestelijke toer rond en door Antwerpen maken. Locaties die nu al op de affiche staan zijn: Café Capital, Petrol, Stereo Sushi, Velvet Lounge, D-Club, NOXX Antwerp met ook NOXX Fusia & NOXX Salle Noire, Axxes, Stuurboord, Red&Blue, De Kaai, Café d’Anvers, Noorderterras, De Cinema, Illusion, Carré, La Rocca en ook het Centraal Station, waar om 20.00u de officiële opening van het festival op het programma staat. 

Kaartjes kosten slechts 19 euro en zijn verkrijgbaar via de Nederlandse ticketservice. Onduidelijk is nog hoe je op deze avond van club naar club reist, maar dat zal binnenkort vast bekend gemaakt worden op de website van het Antwerp Dance Festival.

Antwerp Dance festival 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws