Love2link week 04/05

Partyscene Redactie | 28 januari 2008
headlines

De 'ditjes en datjes' uit de muziekwereld

Tijdens onze speurtochten naar nieuws komen we natuurlijk heel wat interessante filmpjes en interviews tegen op allerlei websites. Niet altijd diepgaand genoeg om er een heel artikel aan te wijden, maar we willen ze toch graag met jullie delen. We doen dat om de week in Love2link….

 

Eerst maar eens even goed bijkomen van het weekend met een lekker muziekje in je auto. Moet je wel een goed geluidssysteem hebben natuurlijk. Wat dacht je van 17.000 watt aan speakers, waarmee je bijna het dak van je wagen blaast?

 

De geheime gratis gig van Radiohead in een Engelse platenzaak eerder deze maand lekte uit. Met zo’n 1500 fans voor de deur van de winkel, werd het spontane optreden dus maar naar een naastgelegen club verplaatst. Hier vast een klein voorproefje van wat we tijdens het (inmiddels uitverkochte) concert in Nederland op 1 juli kunnen verwachten.

Vergeet Ableton, Fruity Loops en de Tenori-On. Hier is de Bubbelgum Sequencer.

Mochten je tracks mislukken, dan eet je ‘m gewoon op.

Zin in een interessant (Engelstalig) interviewtje op deze saaie maandag? We kwamen er weer heel wat tegen de afgelopen weken. Maak je keuze uit: Redshape, Ben Sims, Nubian Mindz, Gui Boratto en Shackleton.

En tenslotte nog even aandacht voor een initiatief tégen de website vroegopstap.nl (de actie van een aantal Friese moeders, die even voor heel Nederland denken te kunnen bepalen dat alle uitgaansgelegenheden uiterlijk om 02.00 uur ’s nachts dicht moeten). Een groepje feestbeesten –gesteund door een aantal politieke jongerenpartijen- heeft nu de website laatopstap.nl in het leven geroepen, waar alle nachtdieren een petitie kunnen tekenen tegen deze betutteling door saaie huisvrouwen uit het Noorden van het land.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws