Don Diablo maakt single met Milli Vanilli

Partyscene Redactie | 9 oktober 2007
headlines

Geen gein, check de filmpjes!

Don Diablo heeft een nummer opgenomen met ex-Milli Vanilli-zanger Fabrice Morvan (41). Dat schrijft de Amsterdamse dj/producer in een blog op zijn persoonlijke Hyves-pagina. “De man kan echt zingen.”

Donnie meets MilliMorvan vormde samen met Rob Pilatus het Duitse popduo Milli Vanilli. De twee vielen door de mand toen bleek dat ze tijdens live-optredens playbackten en geen noot van hun album zelf hadden gezongen. Daar zat de machtige muziekproducent Frank Farian (ook schatrijk geworden met de opbrengsten van Boney M) achter. Hij had de twee handsome breakdancers op slinkse wijze gecontracteerd, om ze op te laten draven in Milli Vanilli-clips en tijdens optredens. Nadat ze hun Grammy hadden ingeleverd en een echt album van het duo flopte, raakte Pilatus verslaafd aan drank en drugs en overleed in 1998 aan een overdosis.

Don Diablo verklaart dat het met Morvan momenteel goed gaat. “Hij heeft altijd een positieve kijk op het leven gehouden.” In de studio legde de gevallen popster het ware verhaal van het Milli Vanilli-debacle uit, aldus Diablo: “Een verhaal waarin mensen veel geld hebben verdiend over zijn rug. Iets waar ik me na tien jaar actief in de muziekindustrie wel mee kan identificeren. Teken nooit een deal voordat je een advocaat alle kleine lettertjes na hebt laten lezen.”

Morvan schijnt echt te kunnen zingen. Tenminste, dat vindt Don Diablo: “Met een bereik van zo'n vijf octaven is het prettig werken in de studio, kan ik je zeggen.”

Nog niet overtuigd? Check dan alvast twee filmpjes waarin te zien is hoe het tweetal aan het nummer werkte. Vind je de muziek helemaal niets? Dan kun je je altijd nog verheugen op een ware Milli Vanilli-film die in de maak is.

Check it out; Robert Owens is hier niets bij ...

Het talent druipt er vanaf!

 

Don Diablo

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws