Rotterdam zaterdag in het teken van de Club Cruise

Partyscene Redactie | 28 augustus 2007
headlines

         Voor 15 euro naar alle clubs, inclusief speciaal vervoer            
         Voor 15 euro naar alle clubs, inclusief speciaal vervoer           

Zaterdag staat Rotterdam in het teken van de jaarlijkse Club Cruise. Zestien locaties in de Maasstad openen de deuren voor bezoekers met polsbandje, die tevens gebruik kunnen maken van speciaal vervoer: limousine, hummer of old-timer.

 

De deelnemende clubs hebben de peilen gericht op voornamelijk Rotterdamse dj-helden. Zo draaien o.a. Joachim, Jeng-Do (live) en Steven P in de Catwalk. In Worm vindt een New Wave-avond plaats met o.a. dj's Laylow, David Vunk en Roccalberti achter de decks en de speakers van Waterfront worden getest door de breaks en baslijnen van o.a. dj’s Trasher en Dreazz. Ook clubs en andere locaties als Off_Corso, Club Vie, Outland, Baja, Gay Palace en Plan C hebben met het budget van de organisatie een speciale avond op poten gezet.

Duidelijk is dat als je een hoop clubs bezoekt, het wel eens een afwisselende avond kan worden in het Rotterdamse. Op de website van de organisatie is de volledige programmering van alle deelnemende clubs te vinden. Kaarten, verkrijgbaar via Ticketservice en Het Uitburo, kosten in de voorverkoop 15 euro en op de avond zelf 20 euro.

5 vragen aan Inez Schatz (Club Cruise)

L2P-recensie Club Cruise 2005

Club Cruise

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws