Festivals over de grens: Human Zoo

Partyscene Redactie | 31 juli 2007
headlines

Drie beestachtig dagen

Stel je eens voor: Blijdorp of Artis. De dieren zijn een paar daagjes met vakantie in safaripark Beekse Bergen. International bekende dj’s hebben de kooien van de apen, leeuwen en beren overgenomen en draaien de lianen uit het hok. Nou, zoiets vindt tijdens het tweede weekend van augustus plaats in het Engelse Suffalk.

Human ZooToegeven: eigenlijk is de plaats van handeling, Rougham Field, een ordinair festivalterrein. Zeg maar het Spaarnwoude van Groot-Brittannië. Maar goed, denk gewoon aan een dierentuin, trek een apenpakje aan en zorg dat je erbij bent, vrijdag 10 tot en met zondag 13 augustus, op Human Zoo. Het is maar drie kwartier rijden, ten oosten van Londen.

Kaartjes voor drie dagen feesten, inclusief camping (slapen op stro, maar wel riante stukken leeuwenvlees als ontbijt), kosten negentig Britse ponden. Voor dat bedrag kun je niet alleen genieten van optredens van o.a. Coldcut, Green Velvet en Black Strobe, bezoekjes aan de sauna, bios of kunstgalerie behoren ook tot de mogelijkheden. Niet gek, zo'n dierentuin.

 

Een greep uit de line-up:

Line-Up:Kid Creole, DJ Yoda (Live A/V Set), Coldcut: Journeys By VJ, Pendulum (DJ Set), Black Strobe (Live), Scratch Perverts, Stanton Warriors, Plump DJs, Atomic Hooligan (Live), Shy FX, Altern8, The Coconuts, Evil Nine, Pete Jordan, Tayo, Lisa Lashes, DJ Food & DK, Utah Saints, Bodyrox (DJ set), Noisia, Japanese Popstars (Live) en niet te vergeten: The Drum Monkeys.

 

Meer info Human Zoo

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws